Μίνι πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο σχολικού προγράμματος υλοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου. Η διευθύντρια κ. Βάσια Βάγια, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, δημιούργησε ένα μίνι πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο προαύλιο του σχολείου. Στο πλαίσιο του πρώτου θεματικού κύκλου δεξιοτήτων «Ζω καλύτερα – Ευ Ζην», η διευθύντρια εστίασε στην οδική ασφάλεια και προώθησε τη δράση «Τον ΚΟΚ αγαπώ…. Με ασφάλεια κυκλοφορώ». Με τον τρόπο αυτόν και τη συνδρομή του Δήμου σε υλικά, το μίνι πάρκο είναι έτοιμο και η πρώτη του ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Παρούσης της αρμόδιας αντιδημάρχου Εφης Λεβέντη και του προέδρου του χωριού κ. Σπ. Καραμπούλα, οι λιλιπούτειοι/ες μαθητές/τριες ενημερώθηκαν από τον δημοτικό υπάλληλο – υπεύθυνο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγή στα Τρίκαλα, κ. Η. Ζηντζιόβα, για όλα, όσα αφορούν στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η κ. Λεβέντη τόνισε τη σημασία των πρωτοβουλιών που λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί και οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, στο βαθμό των αρμοδιοτήτων του κάθε φορέα. Δεδομένων και των εορταστικών ημερών, η κ. Λεβέντη προσέφερε δώρα στα παιδιά, ενισχύοντας το πνεύμα Χριστουγέννων.


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia