Μαγική βραδιά Καραγκιόζη διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων & Γονέων Άγιος Γεώργιος Ριζαριού (Βίντεο)

Με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο σφραγίστηκε το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, μέσα από την πανέμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Νέων και Γονέων, την Τετάρτη στην πλατεία Ριζαριού.

Η ταμίας του συλλόγου Νέων & Γονέων Άγιος Γεώργιος Ριζαριού Σοφία Ζούκη στο σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην αντιδήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Ζιώγα για την αδιάκοπη προσφορά του στη συνοικία και το σύλλογο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης κ. Ζιώγας, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής, την οποία μικροί και μεγάλοι αναγκάστηκαν να στερηθούν δύο χρόνια λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς καθώς και την αφιλοκερδή προσφορά των ανθρώπων, η οποία ήταν απαραίτητη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες, φορώντας μάλιστα τα χαρακτηριστικά T-shirt.

Αξίζει να επισημανθεί η ξεχωριστή πινελιά που πρόσθεσε το θέατρο σκιών με διοργανωτή τον Κοσμά Παναγιώκα, ο οποίος κατάφερε να ζωγραφίσει ένα μόνιμο χαμόγελο στα πλήθη.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Αλέξιος Κανίνας. Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ακολούθησε κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα ποδήλατο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia