Μανάβικα: Βγάζουν μαύρες σημαίες και παραδίδουν κλειδιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση που συγκάλεσε το Σωματείο “Μανάβικα” προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τη μορφή που θα έχει η αντίδραση τους παράλληλα με την Πανελλήνια κινητοποίηση της ΠΟΕΣΕ με συγκέντρωση κλειδιών. Ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Μπακατσιάς και το μέλος Γιάννης Παπανικολάου, περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα στα Μανάβικα εξαιτίας του lock down λόγω της πανδημίας.

Στη συνάντηση κλήθηκαν και παρέστησαν ο Νίκος Παπαευθυμίου, πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων – fast food ν. Τρικάλων και ο Γιώργος Ηλιάδης, πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών Ν. Τρικάλων, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παριστάμενους επαγγελματίες για τις θέσεις της ΠΟΕΣΕ, αλλά και για την προγραμματισμένη συγκέντρωση κλειδιών.

Γενικότερα κατατέθηκαν πολλές προτάσεις, ωστόσο φαίνεται πως την 10η Φεβρουαρίου, παράλληλα με τη συγκέντρωση κλειδιών, θα κρατήσουν τα καταστήματα τους συμβολικά ανοιχτά για λίγες ώρες, με μαύρες σημαίες έξω από αυτά, συνοδεία πένθιμης μουσικής. Ωστόσο, ξεκαθάρισαν πως δεν θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Το προσεχές Σαββατο αντιπροσωπεία τους θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ενώ σκοπεύουν να ζητήσουν συνάντηση με τους Τρικαλινούς βουλευτές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia