Μαράβας σε αντιπολίτευση: «μιλιά γι’ αυτούς· μόν’ κοίτα τους και πέρνα»

Ως πρελούδιο για την εκ νέου υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2023, λογίζεται για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η προσωπική αναφορά του Κώστα Μαράβα σε συμβούλους της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν τον διαγωνισμό για την ανάπλαση της πλατείας και η ευθεία αναφορά του στο μεγάλο στοίχημα της Δημοτικής Αρχής…

Επίθεση στην αντιπολίτευση του Δήμου Πύλης που απείχε σύσσωμη από την παρουσίαση που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο, εξαπέλυσε από το βήμα της εκδήλωσης ο Κώστας Μαράβας. «Είχα την ελπίδα ότι μετά την σημερινή παρουσίαση από τους ίδιους τους συντελεστές των ιδεών, να συμφωνήσουν μαζί μας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χήρας, Μπλατζώνη και Μητρονάτσιος, οι οποίοι ψηφισαν αρνητικά στην οικονομική επιτροπή για την ανάπλαση της πλατείας της Πύλης… Όμως για μια ακόμη φορά λάμπουν με την απουσία τους» τόνισε ο Δήμαρχος Πύλης και συνεχισε κάνοντας αναφορά στους μεγάλους στόχους της Δημοτικής Αρχής: Λειτουργία του Φράγματος της Μεσοχώρας και κατασκευή του Φράγματος της Πύλης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Πύλης τόνισε πως επιθυμούσε την παρουσία της αντιπολίτευσης και επανέλαβε τη φράση «… μιλιά γι’ αυτούς· μόν’ κοίτα τους και πέρνα!» Δείτε το βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia