Μαράβας-Χήρας δίπλα δίπλα σε τραπέζι και ολούθε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Σε εξαιρετικό κλίμα το …άτυπο γεύμα που παρέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και σε λιγοστούς εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής ο Κώστας Μαράβας, μετά το πέρας της λιτής τελετής για τον εορτασμό της 78ης Επετείου της «ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ».

Τον Δήμαρχο Πύλης πλαισίωναν στο τραπέζι ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος, ο Θανάσης Μπουλογεώργος, μέλος της ΝΕ και ο Δημήτριος Ζάμπρας, εκπρόσωπος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πύλης.

Στην παρέα προστέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, ο οποίος κάθισε ακριβώς δίπλα στον Δήμαρχο Πύλης, δίνοντας νέα ώθηση στην πολιτική συζήτηση που είχε αναπτυχθεί με επίκεντρο τις κυβερνητικές εξαγγελίες για το νομό Τρικάλων, καθώς και ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ιδιαίτερη επίσης συζήτηση έγινε και για την αντιμετώπιση της πανδημίας με τους εμβολιασμούς να σχολιάζονται κατά κόρον.

Το ‘χουμε ξαναπεί. Στην Πύλη, ο πολιτικός πολιτισμός ξεχειλίζει…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia