Μαρία Κοντογιάννη-Μπακλαβά: Η ομορφιά της δημιουργίας σ’ένα ψηφοδέλτιο.

Την χαρακτηρίζει η εμμονή στην τελειότητα, η αναζήτηση της λεπτομέρειας που κανει τη διαφορά, η ουσία σε καθετί που την κρατάει σε εγρήγορση βγάζοντας την πιο δημιουργική πλευρά της ψυχής της. Η Μαρία Κοντογιάννη-Μπακλαβά βλέπει τις επικείμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση ως την επόμενη πρόκληση στη ζωή της, σαν έναν άψυχο πίνακα ζωγραφικής που αποκτά ζωή μέσα από πινελιές χρωμάτων, σαν ένα μικρό παιδί που ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα. Υπέρμαχος της ελεύθερης σκέψης και της δημιουργικής φαντασίας, η Μαρία έρχεται να συνθέσει ιδέες και προτασεις που βάζουν στο επίκεντρο της πολιτικής τον άνθρωπο και την παράδοση. Έρχεται αποφασισμένη να πείσει ότι η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να διαβλέψει τις εξελίξεις και να φέρει το μέλλον… κοντά! Στηρίζει με σθένος την επανεκλογή του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα!

Αγαπητές συνδημότισες, αγαπητοί συνδημότες,

Κατέρχομαι πρώτη φορά στο στίβο της εκλογικής μάχης,έτοιμη να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό για έναν δημιουργικό Δήμο Πύλης.

Η πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του με χαροποίησε ιδιαίτερα και συνάμα μου προκάλεσε ενθουσιασμό για προσφορά καθώς και συναίσθημα ευθύνης για το καλό του τόπου μου.

Δύσκολη αποστολή η προσπάθεια να πείσεις ότι αξίζεις, ότι μπορείς να προσφέρεις. Ο Κώστας Μαράβας πιστεύει στους νέους ανθρώπους, που με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις θα καταθέσουν τον καλύτερο τους εαυτό και την ψυχή τους για το συμφέρον των πολιτών.Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να πορευτώ μαζί του σ’ αυτήν την εκλογική μάχη, επειδή πλαισιώνεται όχι μόνο από άτομα με γνώσεις και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και από νέους που με τις συμβουλές και την στήριξη των παλαιότερων μπορούν να βάλουν το προσωπικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα της ανάπτυξης.

Προσωπικά, είμαι αποφασισμένη να προσφέρω και την τελευταία μου ικμάδα επ ωφελεία των συμπολιτών μου που τους καλώ να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου η νίκη είναι στα χέρια σας για ένα Δήμο Πύλης που θα κατευθύνει τις εξελίξεις.

Με εκτίμηση,

Μαρία Κοντογιάννη-Μπακλαβά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia