Μαρία Μπελετσιώτη: Είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που το αξίζει!!!

Ονομάζομαι Μαρία Μπελέτσιωτη και γεννήθηκα στην Γερμανία. Είμαι μόνιμη κάτοικος της Μουριάς που ανήκει στο δήμο Πύλης. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας και έχω μια κόρη 21 ετών που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι η τρίτη μου φορά που εκτίθεμαι ως υποψήφια σε Αυτοδιοικητικές εκλογές και έχω βάλει στόχο να τα καταφέρω .

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που το αξίζει!!!

Με μοναδική προτεραιότητα τον πολίτη, τους συνδημότες και τον τόπο μας αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» Συμπορεύομαι λοιπόν με τον Κώστα Μαραβα, έναν Αξιόλογο και αφοσιωμένο Δήμαρχο που δεσμεύεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό του Δήμου Πύλης.

Η Προτεραιότητα « ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» αποτελείται από μια ισχυρή και δυναμική ομάδα, που συνδυάζει την εμπειρία των παλαιών υποψηφίων και δημοτικών συμβούλων με τον φρέσκο και δημιουργικό αέρα των νέων υποψηφίων. Οι παλαιοί έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, ενώ έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από την πρότερή τους θητεία.

Ταυτόχρονα, οι νέοι φέρνουν φρέσκες ιδέες και ενέργεια στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε, να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά και να εξασφαλίσουμε την πρόοδο του Δήμου Πύλης, ενός Δήμου που πρωταγωνιστεί πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο και δείχνει τον δρόμο με το έργο, τον σχεδιασμό και την επιμονή του.

Με βάση τις αξίες της διαφάνειας, της ενότητας και της δικαιοσύνης, ερχόμαστε σε αυτές τις εκλογές ακόμη πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε… να δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα. Με βάση τα παραπάνω σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε ως νέα υποψήφια!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia