Μαραθώνιος αγάπης από το Μαζί για το παιδί και το UK English School!

Ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό επεφύλαξε για τους Τρικαλινούς – μικρούς και μεγάλους – το UK English School και η ‘Ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων “Μαζί για το παιδί”.

Πάνω από 150 μικροί μαθητές έλαβαν μέρος στο μαραθώνιο αγάπης για να στηρίξουν όλοι μαζί τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά έτρεξαν σε 2 αγώνες δρόμου, (1)χλμ και (3) χλμ, ενώ για την συμμετοχή τους έλαβαν αναμνηστικό έπαινο και πολλά όμορφα δώρα! Φυσικά, για τους (3) πρώτους και από τις 2 κατηγορίες υπήρξε ειδική απονομή!

Παράλληλα με την όμορφη εκδήλωση που αφενός προάγει το αθλητικό ιδεώδες αφετέρου προωθεί τον εθελοντισμό, λειτούργησε και bazaar όμορφων Πασχαλινών ειδών.Τα έσοδα από το αθλητικό happening θα διατεθούν για τη στήριξη του σωματείου Μαζί για το παιδί.

Η Ένωση με την επωνυμία “Μαζί για το Παιδί” πρόκειται για μία ομπρέλα δέκα κοινωφελών Σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύ­θηκε το 1996 με σκοπό να ενώσει τις προσπάθειές τους για το παιδί σε ανάγκη. Το έργο της Ένωσης είναι πολύπλευρο αφού το καθένα από αυτά τα Σωματεία καλύπτει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς το παιδί και την οικογένειά του, όπως παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά που για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων, παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, άπορα παιδιά και οικο­γένειές που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική συμπαράσταση.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia