Μαυρογιάννης – Κανέλας: Η νέα γενιά των αυτοδιοικητικών του Δήμου Πύλης.

Χρήστος Μαυρογιάννης και Βασίλης Κανέλας. Βίοι παράλληλοι.
Ο μεν Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής , ο δε Πρόεδρος της Κοινοτητας Πύλης, αρχής γενομένης των θητειών τους από το Σεπτέμβριο του 2019.

Παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε διαφορετικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις, καθώς ο Μαυρογιάννης συμπορεύεται στο αυτοδιοικητικό άρμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θοδωρή Χήρα, ενώ ο Κανέλας στέλεχος της παράταξης του νυν Δημάρχου Κώστα Μαράβα, εντούτοις συνδέονται τόσο φιλικά όσο και εργασιακά καθ’οτι τυγχάνουν και συνάδελφοι.

Μεγάλη τους αγάπη είναι όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα, ο μεν έχει πάθος με τον Α.Ο Πηγής και η λατρεία του δεύτερου ο Α.Ο Πορταϊκός. Πάντα κοντά στις ομάδες τους και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Άλλωστε , και στα κοινά μέχρι στιγμής, αμφότεροι έχουν αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία και έχουν δείξει τρομερά δείγματα γραφής , καθώς βρίσκονται πάντα κοντά στους συγχωριανούς τους, προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα της καθημερινότητας, πιέζουν όπως και όπου πρέπει για να εξασφαλιστούν οι παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες στα χωριά τους και λειτουργούν μεθοδικά έχοντας ως γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι αυτή είναι η νέα γενιά των αυτοδιοικητικών του Δήμου Πύλης και όπως όλα δείχνουν, ήρθαν…για να μείνουν!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia