Μαχητικό παρών έδωσαν οι Τρικαλινοί στην απεργία της 9ης Νοέμβρη (ΦΩΤΟ)

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή πολιτικής που θα βάζει στο επίκεντρο την ενίσχυση των νοικοκυριών, των αγροτών και των εργαζομένων έστειλαν από τα Τρίκαλα τα εκατοντάδες μέλη και εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και συνδικάτων που έδωσαν ηχηρό παρών στην απεργία της 9ης Νοέμβρη.

Το αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου σε ενθουσιώδες κλίμα εστάλη μήνυμα ενότητας και αντεπίθεσης απέναντι στην πολιτική που στραγγαλίζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και οδηγεί στην απόγνωση τους εργαζόμενους. Σε αυτή την κατεύθυνση και οι σύντομες ομιλίες από τους εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων που ανέδειξαν για ακόμα μια φορά τις διεκδικήσεις κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Γιώργο Λιατίφη, πρόεδρο του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, ενώ χαιρετισμοί έγιναν από τον Γιώργο Τσιάκαλο, πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, τον Λάμπρο Τσέκα, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη», τον Θανάση Ζιάκα, πρόεδρο σωματείου επιπλοποιών, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πρόεδρο του συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ και τον Ηλία Τσιμπίδα, πρόεδρο του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Νομού Τρικάλων.

Ακολούθησε μαχητική πορεία με πανό και συνθήματα στο κέντρο των Τρικάλων, με προορισμό το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia