Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία των Τρικαλινών ΕΒΕ (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μαζική ηταν η συμμετοχή των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων στην απεργιακή συγκέντρωση των Τρικαλινών ΕΒΕ, στην είσοδο της Ομοσπονδίας, επί του πεζοδρόμου της Απόλλωνος.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Βαγγέλης Αγγελάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που οδηγούν σε απόγνωση τους ανθρώπους της αγοράς και ζήτησε την άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την τόνωση της αγοράς.

Στην απεργιακή εκδήλωση συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και το Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Μπλουγούρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη, ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε του κόμματος Χρήστος Μπάτζιος, ο γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Τριγώνης, η πρώην γραμματέας Λώρεν Κασσοπούλου, ο πολιτευτής του κόμματος Γιώργος Ηλιάδης κ.α.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia