Μεγάλη συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες σκακιού στα Τρίκαλα

Σαχ – ματ, από δεκάδες αθλητές και αθλήτριες κάτω των 20 ετών που για 7 ημέρες διαγωνίζονται στα Τρίκαλα. Η πόλη φιλοξενεί για 4η συνεχή χρονιά αγώνες σκάκι και δη, το 54ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και το 45ο Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, κάτω των 20 ετών.
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρικάλων (έναντι 2ου Λυκείου), με τον χαιρετισμό από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μιχάλη Λάππα, ο οποίος τόνισε τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων σε μια ακόμη σημαντική –  πανελλήνιας εμβέλειας – διοργάνωση για το σκάκι. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) κ. Χρήστος Τοζάρος.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ), τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) και τον Δήμο Τρικκαίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων.

Και σε αυτή τη διοργάνωση θα παραστεί ο GM Ιωάννης Παπαϊωάννου, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις: σιμουλτανέ, live σχολιασμός αγώνων, hatha yoga.

Στην έναρξη της διοργάνωσης παρέστη και η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σοφία Αλεστά.

Από το γραφείο Τύπου







Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia