Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Ν.Δ στα Τρίκαλα ! (video)

Διάχυτος ήταν ο αέρας της νίκης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Gallery Art Hotel,όπου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού η συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ευρωβουλευτών κ.Βαγγέλη Μειμαράκη. Παρόντες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Δημήτρης Μελάς και Γιάννης Πάιδας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης κ.Κώστας Τρέλης, ο οποίος ανέλαβε και την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών, κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των εκατοντάδων στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος.Το ενθουσιώδες κύμα ¨συμπαρέσυρε” και τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης που είναι υποψήφιοι σε Δήμους και στην περιφέρεια.Παράλληλα τόνισε πως η ΝΔ είναι η μόνη πολίτικη δύναμη που μπορεί να φέρει ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Για ανεύθυνο πρωθυπουργό που εντυπωσιάστηκε από τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο ο κ.Μειμαράκης, και προέβη σε υπενθύμιση των προεκλογικών λεονταρισμών του κ.Τσίπρα. Στο κάδρο των ευθυνών και ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου, που οδήγησε την χώρα σε εκλογές, δημιουργώντας μια τεχνητή πλειοψηφία με αποτέλεσμα να γυρίσει την κρίση χρέους σε κρίση δανεισμού! <<Η ΝΔ ενσαρκώνει τον αγώνα και τη μάχη να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα και να βγει από την κρίση>>τόνισε εμφατικά ο πρώην πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia