Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στα Τρίκαλα, κοσμοσυρροή και στα χωριά για τον Θανάση Λιούτα.


«Θα στείλουμε στη Βουλή έναν δικό μας άνθρωπο: στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Θανάση Λιούτα!». 

Ήταν το κοινό μήνυμα που έστειλαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι του Ελευθεροχωρίου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Λιούτα. 

Η υποδοχή, την οποία επιφύλαξαν οι κάτοικοι στον κ. Λιούτα στο Ελευθεροχώρι, εκεί όπου κατέληξε η περιοδεία του μετά τον Λόγγο, τον Άγιο Βησσαρίωνα, τη Φιλύρα, το Κοτρώνι, το Ροποτό και τον Εξάλοφο, ήταν αποθεωτική και συγκινητική. 

Ο υποψήφιος βουλευτής, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, δεν …προλάβαινε να σφίγγει χέρια και να δέχεται ευχές για μια μεγάλη νίκη. 

«Θα σε στηρίξουμε ανοιχτά. Θέλουμε ανθρώπους νέους σαν κι εσένα, που ξέρουν τα προβλήματά μας από πρώτο χέρι και μπορούν να δώσουν λύσεις. Τουλάχιστον, είμαστε σίγουροι ότι εσύ Θανάση θα μας προσέξεις!», του έλεγαν οι κάτοικοι, βέβαιοι για την πανηγυρική εκλογή του στις 7 Ιουλίου. 

Ο ίδιος, διατηρεί χαμηλούς τους τόνους, τονίζοντας ότι «η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού». Ο Θανάσης Λιούτας και σε αυτή του την περιοδεία επέλεξε τον δρόμο του διαλόγου με τους πολίτες, ενώ για ακόμη μια φορά επεσήμανε ότι, «μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής, με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας. Σε αυτό στοχεύει η ΝΔ, με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό της πρόγραμμα. Παράλληλα, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου η Ν.Δ, ως νέα κυβέρνηση του τόπου, να εφαρμόσει απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα το πρόγραμμα της που δίνει λύσεις στην ανάκαμψη της οικονομίας, με λιγότερους φόρους και αναπτυξιακά κίνητρα».


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia