Με αέρα νίκης οι περιοδείες της Κατερίνας Παπακώστα!

«Κατερίνα είμαστε μαζί σου… καλή επιτυχία» ήταν η ευχή των κατοίκων της Κρυας βρύσης της Διάβας και του Καστρακίου προς την Κατερίνα Παπακώστα που τους επισκέφτηκε χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της προεκλογικής της δραστηριότητας.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εισέπραξε πολύ αγάπη από δεκαδες συμπολίτες της που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στις πλατείες και τα καταστήματα των χωριών για να τη χαιρετήσουν από κοντά και να ενημερωθούν γύρω από τις θέσεις της Ν.Δ για τη στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας, με νέες μόνιμες θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν το δρόμο στην παλιννόστηση των νέων μας στον τόπο τους. «Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που βιώνετε στην καθημερινότητα.

Η Νέα Δημοκρατία με ωριμότητα και ρεαλισμό, καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις που θα δώσουν πνοή στον τόπο, όραμα στους νέους και προοπτική για το μέλλον» τόνισε εμφατικά η Κατερίνα Παπακώστα που ζήτησε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στήριξη στην ίδια, διότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής και είναι αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά για την πρόοδο του τόπου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia