Με ανοιξιάτικο ήλιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή

Στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» της Πηγής, χτύπησε και φέτος η καρδιά του κλασσικού αθλητισμού όπου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός Πανελλήνιας εμβέλειας έδωσαν το «παρών» κορυφαία ονόματα των αποστάσεων, που δείχνουν έμπρακτα τα τελευταία χρόνια την προτίμησή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Συνολικά αγωνίστηκαν 841 αθλητές από Σωματεία όλης της χώρας, (σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής) στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Κ23, Κ20, Κ18 και Κ16, η οποία αποτελεί μια νέα κατηγορία που ενσωματώθηκε φέτος στις υπόλοιπες τρεις.

 

Ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ, όσο και της Θεσσαλίας, με την μαζική και αποτελεσματική στήριξη του Δήμου Πύλης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατάφεραν να συνδιοργανώσουν επιτυχημένα το πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδανικό και πανέμορφο χώρο, τις «Σκαμνιές», οι οποίες με ουσιαστικές παρεμβάσεις (όχι κοστοβόρες), μπορεί να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκές, ακόμα και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia