Διάχυτη η συγκίνηση στην πολιτική ομιλία της Φωτεινής Αναστασίου

“Έχω συγκινηθεί!” Με αυτή τη φράση ξεκίνησε τον προεκλογικό της λόγο την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ Φωτεινή Αναστασίου. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη,η κ.Αναστασίου εμφανώς ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου, εξέφρασε τη συγκίνηση της για την συγκλονιστική παρουσία τους στην πρώτη της επίσημη προεκλογική εκδήλωση.

Την κ.Αναστασίου προλόγησε ο γραμματέας της Ν.Ε του ΚΙΝ.ΑΛ κ.Γιώργος Μανώλης μιλώντας εγκαρδίως για την υποψηφιότητα της.

Η υποψήφια βουλευτής εξέφρασε αρχικά τις απόψεις και τις ιδέες της για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων για την πόλη των Τρικάλων. Εκτενώς αναφέρθηκε στα προβλήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τις δομές που πρέπει να δημιουργηθούν για την ανάπτυξη και παρουσία του ελληνικού πανεπιστημίου στα διεθνή δρώμενα ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φοιτητές παγκοσμίως.

Δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί στα δύσκολα χρόνια της κρίσης που βίωσε ο ελληνικός λαός καθώς και στις διαφορετικές θέσεις του ΚΙΝ.ΑΛ συγκριτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αναστασίου τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία της για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και την πεποίθηση της για την κατάταξη του ΚΙΝ.ΑΛ στη δεύτερη θέση της αντιπολίτευσης. Ο επίλογος της συνοδευόταν από την ακόλουθη ευχή: “Καλόν αγώνα, καλή νίκη και επιστροφή στην κανονικότητα.”

Μαρία Κοντογιάννη

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia