Με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας του ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ (Εικόνες & Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον προαύλιο χώρο του παλιού νοσοκομείου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ –ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ».

Το πρόγραμμα αυτό διοργανώθηκε από το ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ σε συνεργασία την Διοίκηση του Γ.Ν.Τ υπό την αιγίδα της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος αφορούσε την αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος, με απεγκλωβισμό και διακομιδή τραυματιών με ασθενοφόρα οχήματα και περίθαλψη τραυματιών.

Μετά το πέρας του προγράμματος ακολούθησε τελετή αποφοίτησης, η οποία έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Τ και περιλάμβανε την απονομή αναμνηστικών και ατομικών δελτίων καταρτιζομένων του ΔΙΕΚ.

Ο κ. Ιωάννης Κέφος Νοσηλευτής – Εκπαιδευτής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και στάθηκε στη σημασία που εχουν οι ασκήσεις ετοιμότητας για την αντιμετώπιση τροχαίων συμβαντων με τραυματισμούς.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν οι βουλευτές Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας, οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας και Δήμητρα Νάτσινα, η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πύλης Χαρά Καλιώρα και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia