Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τα μέλη μας στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Είναι η πρώτη φορά ,μετά τις τελευταίες εκλογές, που μας δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί.

Αρχικά παρουσιάστηκαν κάποια οικονομικά στοιχεία του συλλόγου καθώς και ορισμένες δράσεις του συλλόγου. Το σημαντικότερο όμως γεγονός της συνάντησης ήταν η συζήτηση που ακολούθησε. Μία ειλικρινής και εποικοδομητική συζήτηση όπου συμμετείχαν όλοι οι παρόντες.
Ακούσαμε τα παράπονα, τους προβληματισμούς και τις ιδέες των μελών μας. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μία ατζέντα θεμάτων με τα οποία θα ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες.


Συγκεκριμένα τα θέματα που μας απασχολούν άμεσα είναι:
η εξυπηρέτηση των πελατών μας από τις τράπεζες. Από το ένα φυσικό κατάστημα που διαθέτει η περιοχή και πολύ περισσότερο από τα αυτόματα μηχανήματα (ΑΤΜ) που εμφανίζουν πολύ συχνά δυσλειτουργίες.
Η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά. η μέρα, ο χώρος, η στέγασή της.
Ο πεζόδρομος της Ερμού. Τρόποι και λύσεις για την αναζωπύρωση της εμπορικής κίνησης του πάλαι ποτέ εμπορικότερου δρόμου της Πύλης και γενικότερα η ανάδειξη του.
Σήμανση αγοραστικού και εμπορικού ενδιαφέροντος. Εντός Πύλης αλλά και εκτός στις εθνικές οδούς που οδηγούν προς την περιοχή μας.
Διανομή φυλλαδίου-επαγγελματικού οδηγού. Θα αφορά την περιοχή μας και την σπουδαιότητα της προτίμησης των δικών μας καταστημάτων καθώς και στην αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των μελών μας.
Διοργάνωση δράσεων αύξησης της εμπορικής κίνησης. Συμμετοχή των καταστημάτων με εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές, λαχειοφόρο κ.α.


Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην συζήτηση. Ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν χθες αλλά θα είναι τις επόμενες φορές μαζί μας. «Η ισχύς εν τη ενώσει» όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε τόσα περισσότερα θα πετυχαίνουμε. Μας δίνετε κίνητρο και δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι.
με τιμή,
το ΔΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia