Με επιτυχία η εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων.

Ο Ροταριανός Όμιλος Τρικάλων, την Κυριακή 17 Νοεμβριου, πραγματοποίησε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελιδάκη, απογευματινό καφέ και ομιλία με θέμα: “Γνωριμία με το Ρόταρυ και τι είναι το Ρόταρυ.”

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό, η πρόεδρος κα Τέση Αποστολίδου ευχαρίστησε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ροταριανού Ομίλου και ακολούθως έδωσε τον λόγο στην κα Κατσαούνη Ελένη, Υποδιοικητή του Ανατολικού Τμήματος της Λάρισας, η οποία περιέγραψε στους παρευρισκόμενους το βασικό σκοπό του Ρόταρυ, την αλληλογνωριμια και ανταλλαγή απόψεων ιδεών και ειδήσεων μεταξύ επίλεκτων αντιπροσώπων από όλα τα επαγγέλματα κάθε τοπικής κοινωνίας.

Τα μέλη του Ρόταρυ παγκοσμίως χορηγούν ανθρωπιστική προσφορά υπηρεσιών, ενθαρρύνουν τις υψηλές ηθικές αξίες σε όλα τα επαγγέλματα και βοηθούν στην οικοδόμηση της καλής θέλησης και της ειρήνης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός των άλλων και η αντιδήμαρχος κ. Γ. Μπαλοδήμου, ο πρώην αντιδήμαρχος Δ. Βασταρούχας και μέλη του Ρ.Ο. Βόλου κ. Γ.Κουσιάρης και κ. Γ. Γαϊτανάς, οι οποίοι προσέφεραν επιπλέον ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Ρ.Ο.Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia