Με επιτυχία η ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για την ψυχική υγεία (Βίντεο & ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13/5/2023, η δωρεάν επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο για την Υγεία (Research and Educational Institute for Health, REdI4Health) με τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Τρικάλων.

Το συνέδριο είχε θέμα τις χρόνιες παθήσεις και τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του ασθενή και του άμεσου περιβάλλοντος του. Πιο συγκεκριμένα, διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ιατροί, ερευνητές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι ανέπτυξαν θέματα όπως εφηβική αυτοκτονικότητα, υπερκινητικό παιδί, αυτισμός, παιδική ψύχωση,  διαχείριση της διάγνωσης του καρκίνου και άλλα.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία της, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου, καλωσόρισε τους ομιλητές της επιστημονικής ημερίδας και τους συναδέλφους ιατρούς που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, τονίζοντας τη βούληση του Διοικητικού Συμβουλίου να δρομολογήσει νέες δράσεις – εκδηλώσεις που προάγουν το κοινό καλό ενημερώνοντας τον κόσμο και τους λειτουργούς υγείας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia