Με επιτυχία η Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης από το ΓΕΛ Καλαμπάκας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαρτίου η δράση «Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας» από το ΓΕΛ Καλαμπάκας.
Μέσα στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, η «Ομάδα Εθελοντών Μαθητών» του Γενικού Λυκείου, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του εορταστικού τριημέρου, υλοποίησε μια πολύ όμορφη δραστηριότητα με βασικό στόχο τη βοήθεια συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Υλοποίησε όμως ταυτόχρονα μια δραστηριότητα που παρείχε και ένα σπουδαίο παιδαγωγικό έργο καθώς δίδασκε στην πράξη έννοιες και αξίες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και το ήθος.
Ως Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την «Ομάδα Εθελοντών Μαθητών» του σχολείου μας που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία αυτή την πολύ σημαντική «αποστολή».
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους (μαθητές –γονείς-συναδέλφους και απλούς δημότες της Καλαμπάκας) που με την προσφορά τους έδωσαν ελπίδα σε συνανθρώπους μας που τις ημέρες αυτές δοκιμάζονται σκληρά.
Τέλος ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υποδιευθυντή του σχολείου μας κ. Δερεκενάρη για τη σημαντική βοήθειά του, την πρόεδρο κ Φροσυνάκη και τα μέλη του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων» που ήταν συνεχώς δίπλα μας και τον Κο Μπάνα Θεόδωρο που αφιλοκερδώς μετέφερε τα είδη που συγκεντρώθηκαν στη «δοκιμαζόμενη» Τοπική Κοινότητα Λογγά του Δήμου Μετεώρων.

Καρατώλος Γιώργος
Διευθυντής ΓΕΛ Καλαμπάκας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia