Με επιτυχία ο περίπατος αγάπης μέχρι τον Μύλο των Ξωτικών (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με εξαιρετικη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, οργανώσεων και ομάδων της πόλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 05/01/2023, ο περίπατος αγάπης που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων, με αφετηρία την «Ομπρέλα» του Ζογγολόπουλου στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μέχρι τον «Μύλο των Ξωτικών».

Ο περίπατος έγινε με σκοπό την τιμή και προβολή του έργου των οργανώσεων και δομών που αφορούν την αλληλεγγύη και προσφορά στο συνάνθρωπο.

Στόχος της δράσης ήταν να μεταφερθεί το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της συνεχούς στήριξης όλων, όσοι και όσες έχουν την ανάγκη της φροντίδας και της αλληλεγγύης.

Το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και Νίκος Σακκάς, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέτα Μπρουζούκη, υπάλληλοι των δομών του δήμου, τα παραρτήματα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας, ο Σύλλογος πολυτέκνων Τρικάλων, ΚΔΑΠ, η Εθελοντική Ομάδα ΜοιράΖΩμαι κλπ.

Καθορίστική ηταν συμβολή της Ομάδας Ποδηλάτου της Αστυνομίας και της Τροχαίας Τρικαλων στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του περιπάτου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia