Με επιτυχία ο 13ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα, “Θανάσης Σταμόπουλος”.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο Ημιμαραθώνιος "Θανάσης Σταμόπουλος"

Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων αλλά και ποδηλατών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου ο 13ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα, “Θανάσης Σταμόπουλος”.

Παρά το τσουχτερό κρύο, η ηλιοφάνεια και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση, με τους δεκάδες συμμετέχοντες να τερματίζουν στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων. 

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί της Κυριακής στην Καλαμπάκα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Δημάρχου Καλαμπάκας Θοδωρή Αλέκου, της Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρας Νάτσινα, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα, των Αντιδημάρχων Δημήτρη Λύπα και Βασίλη Τσίκαρη, του Πολιτευτή Κώστα Φαμίση και αρκετών θεατών.

Στον Ημιμαραθώνιο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου όπως και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, διανύοντας την διαδρομή με ποδήλατο.

Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου των Τρικάλων, καθώς τερματίζοντας σε χρόνο 1:05:10 κατάφερε να αφήσει πίσω του για περίπου ένα λεπτό τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, που τερμάτισε δεύτερος σε 1:06:04.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αντώνης Παπαδημητρίου με χρόνο 1:07:52, τέταρτος τερμάτισε ο Νικόδημος Νικολακέας με 1:09:22 και πέμπτος ο Μιχάλης Παρμάκης με επίδοση 1:09:39.

Από την πλευρά των γυναικών, η Σόνια Τσεκίνι σημείωσε ακόμα μία νίκη με χρόνο 1:20. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου με 1:22:23 και στην τρίτη η Βασιλική Κωνσταντοπούλου με 1:22:24.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση συνέβαλαν ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, εθελοντές, η Ελληνική και Δημοτική  Αστυνομία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι Τρικκαίων και Μετεώρων, ο Ερυθρός Σταυρό και άλλοι φορείς.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία Τρικαλινός Μαραθωνοδρόμος. Ο 87χρονος Γιώργος Θέμελης που τερμάτισε καταχειροκροτούμενος στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων 

trikalaenimerosi.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia