Με επιτυχία το γλέντι ”Αποκριά όπως Παλιά” του Μορφωτικού Συλλόγου Δενδοχωρίου ”ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ” (ΦΩΤΟ)

Σε αποκριάτικους ρυθμούς γλέντησαν το βράδυ του Σαββάτου, στην παραδοσιακή ταβέρνα του Βασίλη Κούρεντα στον Πρόδρομο, τα μέλη και οι φίλοι του Μορφωτικού Συλλόγου Δενδοχωρίου ”ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ” όπου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η εορταστική εκδήλωση ”Αποκριά όπως Παλιά”.

Η ταμίας του δυναμικού συλλόγου Μαρία Μαρμάγγελου, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη μαζική ανταπόκριση σε ένα ακόμα κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε σε όλους Καλές Απόκριες με υγεία και αγάπη και Καλή Σαρακοστή!

Ακολούθησε ξέφρενο γλέντι με τους ηχους δημοτικής ορχήστρας, ενώ την βραδιά έκλεψε η δασκάλα οριεντάλ Σταυρούλα Κόκκαλη από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων (TDA).

Παραβρέθηκαν και έγιναν ”ένα” με τους μικρούς και μεγάλους μασκαράδες, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δενδροχωρίου Ιωάννα Ντάκου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου. Στο τέλος σερβιρίστηκε χαλβάς Φαρσάλων, χορηγία από τον κ. Γιάννη Λιάκο.

Η πρόεδρος του συλλόγου Φανή Γκαντζιού με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Άκη Αναστασίου.

Τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν τον κ. Κούρεντα για την άψογη εξυπηρέτηση και όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που ενίσχυσαν την πλούσια λαχειοφόρο!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia