Με επιτυχία το Κυνοφιλικό Σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης (Βίντεο)

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Πύλης, το Κυνοφιλικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι: Γκουζούνας Δημήτριος: Πρόεδρος internasional Σέττερ και Πόιντερ κλάμπ σε Ευρώπη και Ελλάδα
Μαυρίδης Θοδωρής: Κυναγωγός , Εκπαιδευτής και Διεθνής κριτής αγώνων
Πεσιλής Φώτιος: Πρόεδρος Ελληνικού Ιχνηλάτη και Διεθνής κριτής εργασίας ομάδας 6 (ομάδα ιχνηλατών)
Πετρόχειλος Θωμάς: Εκτροφέας, Εκπαιδευτής και Διεθνής κριτής αγώνων και Ταπές Δημήτριος: Στρατιωτικός Κτηνίατρος Χειρούργος.

Την έναρξη των εργασιών του Κυνοφιλικού Σεμιναρίου κήρυξε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάσης Μανούρας, ο οποίος ως άξιος οικοδεσπότης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου και αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, μνημονεύοντας το πάνελ των αξιόλογων ομιλητών.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ο αναπληρωτής Δημάρχου Πύλης Κώστας Ούτρας, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης Θεόδωρος Χήρας, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ευάγγελος Μπαλατσός, ο Δασάρχης Τρικάλων Χρήστος Κουλουκούρας, ο υπεύθυνος Θήρας Δασαρχείου Τρικάλων Μάνιος Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι Πύλης Χαρά Καλιώρα, Μάκης Παπαγεωργίου, Γιώργος Τζιορτζιώτης και Ζιάκας Χρήστος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ζούρτος, Θέμης Ζάχος και Παναγιώτης Τσόλας και ο Διοικητης της Π.Υ. Πύλης Γεώργιος Καραχάλιος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia