Με επιτυχία το νέο κάλεσμα ζωής του Ε.Μ.Σ. Ροπωτού (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2023, από τις 09:00 έως τις 13:00 στο Κέντρο Υγείας Πύλης η 26η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού. Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού για άλλη μια φορά απέδειξε εμπράκτως την αγάπη του προς τον άνθρωπο και την ζωή.

  Το υψηλό αίσθημα ευθύνης και το αίσθημα προσφοράς που διέπουν τον Σύλλογο είναι αυτά που τον βοηθούν να συνεχίζει ακατάπαυστα το πολυετές κι αξιόλογο έργο του στον χώρο της αιμοδοσίας, παραμερίζοντας τις όποιες δυσκολίες ανακύπτουν.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν και πάλι το «παρών» στο κάλεσμα του για προσφορά αίματος. Αιμοδότες όλων των ηλικιών, από 18 έως 65 ετών,  έδωσαν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν αίμα και χάρισαν απλόχερα ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους τους.

Ο Ε.Μ.Σ Ροπωτού χρόνια τώρα  συμβάλλει τα μέγιστα στην συγκέντρωση αίματος και μεταλαμπαδεύει τις αξίες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, θέτοντας τα θεμέλια για έναν καλύτερο κόσμο.  Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το αξιόλογο έργο του έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του Ροπωτού και τον έχει κάνει γνωστό τόσο σε πανθεσσαλικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο, αφού συνάνθρωποί μας από όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας ζητούν τη αρωγή του συλλόγου μας.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, η οποία κάθε φορά ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του και υποστηρίζει έμπρακτα το θεάρεστο έργο του, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το όραμα του για κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση της αιμοδοσίας. Χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της το κοινωνικό έργο του Συλλόγου δεν θα λάμβανε σάρκα και οστά.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την νέα Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Πύλης και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Ιωάννη Κουτσονασιο, για την αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο και φυσικά το προσωπικό του για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η αιμοδοσία. Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο σύλλογος μας και στον κ. Ηλία Κωστάκη για την προσφορά χυμών στους αιμοδότες.

Στην σημερινή αιμοδοσία μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα. Παπακώστα Αικατερίνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Χήρας Θεόδωρος,ο Δημοτικός Σύμβουλος  και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τσιούτσιας Χρυσοβαλάντης, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κα Πανάγου Μαρίνα, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κα Οικονόμου Λαμπρινή, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Λυγαριάς κ. Τσιώκος Βησσαρίων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος και ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού κ. Κώστας Τσόλας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia