Με κέφι και ζωντάνια η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Αρματολικιωτών (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Λείριο, στο Μεγαλοχώρι, η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Αρματολικιωτών και ακολούθησε ο χορός για τα μέλη, τις οικογένειες και τους φίλους του δραστήριου συλλόγου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Τεντολούρης και απηύθυνε τις ευχές του για μια χρόνια με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και δημιουργικότητα.

Αναφέρθηκε δε, στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει ο πυρήνας της ορεινής πατρίδας του Αρματολικού καθώς συμβάλλει στη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδοση του τόπου τους που τόσο αγαπούν.

Στο αντάμωμα των Αρματολικιωτών παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Πύλης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Θεόδωρος Χήρας, ο πρόεδρος του Αρματολικού Παναγιώτης Τεντολούρης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσούτσιας, ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλης Σωτήρης Χατζής, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κουτής και άνθρωποι που υπηρέτησαν την αυτοδιοίκηση όπως οι Γιάννης Παπακωσταντίνου και Πέτρος Τεντολούρης καθώς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Πύλη Αλέξανδρος Αραπογιάννης.

Η όμορφη και ζεστή συνάντηση συγχωριανών και όχι μόνο, εξελίχθηκε σε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους δημοτικής ορχήστρας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia