Με λαμπρότητα τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων (Εικόνες)

Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκαν το απόγευμα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Πρόκειται για το πανέμορφο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον προστάτη των Αστυνομικών Άγιο Αρτέμιο και κοσμεί τον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πρώτο Εσπερινό, ενώ στην προσφώνηση του συνεχάρη τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πρωτοβουλία τους να ανεγείρουν το παρεκκλήσιο, στο οποίο θα τιμάται το όνομα του Αγίου Αρτεμίου.

Στα θυρανοίξια παραβρέθηκαν o Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Μήτραινας, ο Υποδιευθυντής Θανάσης Καππάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Αναγνώστου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας, Χρήστος Γακόπουλος και Δήμητρα Νάτσινα, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, ο πρώην Νομάρχης και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νίκος Γουγουλάκης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κώστας Μακρής, ο πρόεδρος του συλλόγου Πολυτέκνων Κώστας Βήτας, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την κατανυκτική ατμόσφαιρα:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia