Με μάσκα θα περπατάει ο Άη Βασίλης στα Τρίκαλα

Μια πρώτη κουβέντα – ανιχνευτικού χαρακτήρα – για το τι μέλει γενέσθαι όσον αφορά το εορταστικό πλάνο στην Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τη συμμετοχή του Δημάρχου Τρικκαιών Δημήτρη Παπαστεργίου και του υπεύθυνου του E-trikala Γιάννη Κωτούλα.

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων που δεν αφήνουν περιθώρια για Χριστουγεννιάτικη χαλάρωση, οι συμμετέχοντες περιέγραψαν με σαφήνεια την πρόθεση τους να δώσουν μεν μια εορταστική νότα στο κέντρο της πόλης που δεν δεν θα δημιουργεί όμως συνθήκες συνωστισμού, λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Το σύνθημα έδωσε ο Γιάννης Κωτούλας λέγοντας « Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι φέτος ο Άη Βασίλης θα περπατήσει στην πόλη μας. Φέτος δε θα λειτουργήσει ο Μύλος των Ξωτικών, όμως με διάφορες προετοιμασίες σε πλατείες και πάρκα θα καταφέρουμε να απλώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων, σε άμεση συνάρτηση με τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας».

Κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση για το… άπλωμα των Χριστουγέννων στην πόλη. Τα Τρίκαλα θα στολιστούν και θα φωταγωγηθούν περισσότερο από ποτέ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia