Με πολλή δράση το πρώτο τουρνουά Basket 3 on 3 στην Πύλη

Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή που ξεπέρασε καθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17/8/2022, στο Δημοτικό Γήπεδο Πύλης, το πρώτο τουρνουά Basket 3 on 3, που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Πύλης υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Η εξαιρετική αθλητική διοργάνωση έγινε στο ανακατασκευασμένο με πλαστικό τάπητα γήπεδο, που στάθηκε ικανό να φιλοξενήσει άρτια τη μικρή καλοκαιρινή γιορτή του μπάσκετ, στην οποία έλαβαν μέρος 20 ομάδες με συνολικά ογδόντα φίλους του μπάσκετ που το χάρηκαν δεόντως.

Στο πρώτο τουρνουά έδωσαν το παρών ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιώργος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Τζάνης, Μαρίνα Πανάγου και Παναγιώτης Τσόλας, ο οικοδεσπότης πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης, Βασίλης Κανέλας, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Γιώργος Λιούρας, ο Διοικητής του ΑΤ Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Αναπληρωτής Δ/ντής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης και ο Γραμματέας του Δήμου Πύλης Γιώργος Γώγος.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση και την τεράστια απήχηση μίλησαν στην κάμερα του trikalafocus, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης Βασίλης Κανέλας και ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης, όπου αμφότεροι ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμμετοχή και εξέφρασαν την προσδοκία να καταστεί θεσμός για την περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο τουρνουά μπάσκετ της Τοπικής Κοινότητας Πύλης:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia