Με πολύ κόσμο η βραδιά της ΝΟΔΕ. Εντυπωσίασε η Σοφία Ζαχαράκη!

Με επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η βραδιά συνάντησης και επικοινωνίας της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με κεντρική προσκεκλημένη την υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, στο κατάμεστο από στελέχη και υποστηρικτές της Νεας Δημοκρατίας cafe του Μύλου Ματσόπουλου.

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς εισέπραξε το χειροκρότημα όλων και όπως ήταν αναμενόμενο πολιορκήθηκε από το γαλάζιο πλήθος που την περίμενε υπομονετικά.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_1584.jpg

Προς τιμήν της και παρά την κούραση του αστραπιαίου ταξιδιού από την πρωτεύουσα, η νεαρή Υφυπουργός Παιδείας χαιρέτησε έναν προς έναν τους παριστάμενους.

Σε δηλώσεις της προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κα Ζαχαράκη τόνισε ότι γνωρίζει για τις ελλείψεις που εντοπίζονται στην Β/θμια εκπαίδευση υπογραμμίζοντας πως θα καλυφθούν άμεσα με ενέργειες του Υπουργείου.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Γιώργος Στεργίου και ο Διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κονταδάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ Νίκος Πασχάλης, το μέλος Θωμάς Ροκκάς, η πρώην Περιφερειακή Διευθύντρια Θεσσαλίας Ζιάκα Βασιλική, η Εμμανουέλα Μπούρα επιστημονική συνεργάτης της Κατερίνας Παπακώστα και ο πρώην αντινομάρχης Βασίλης Μπούρας είχαν εγκάρδια συζήτηση με το κυβερνητικό στέλεχος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia