Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Μητσιούλη! (φωτο &video)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Μητσιούλη, επί της Καρδίτσας 53. Στην καθιερωμένη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο πατέρας Αθανάσιος Γκιουλέκας, ο οποίος και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους της ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Τον Γιώργο Μητσιούλη προλόγισε η κα Μαρία Μπαντή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Μητσιούλης αφού ευχαρίστησε τους δημότες για την συγκινητική παρουσία τους, παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του θέτοντας ως στόχο “η πόλη των Τρικάλων να λειτουργεί στα πρότυπα της πολιτείας του Πλάτωνα. Η ιδανική πόλη των Τρικάλων είναι η Τρίκκης Πολιτεία. Αυτός είναι και ο στόχος, το όραμά μας”.

«Είμαστε  και σήμερα εδώ, όπως σας υποσχεθήκαμε και το 2014 και δηλώνουμε παρόντες, συνεχίζοντας τον αγώνα που αρχίσαμε πέντε χρόνια πριν, υποσχόμενοι να δουλέψουμε  με θάρρος, τόλμη, αυταπάρνηση, θέληση,  γιατί εσείς μας τιμήσατε και μας τιμάτε για μια ακόμα φορά είτε με τη ψήφο σας είτε με τη φυσική σας παρουσία σήμερα εδώ, είτε με την κατάθεση ψυχής. Γράψαμε μαζί μια νέα ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως όταν υπάρχει θέληση ενωμένοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά» ανέφερε ο κ. Μητσιούλης.

«Εσείς μαζί με τον Κλεισθένη καθορίζετε το μέλλον όλων μας. Αλλάζουμε σελίδα, δημιουργούμε μία συλλογική πρόταση για την αυτοδιοίκηση όπου όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις θα συνδιοικήσουν τον τόπο. Η ψήφος σας καθορίζει την επόμενη μέρα. Τα τείχη της παντοδυναμίας του ενός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έπεσαν» επισήμανε μεταξύ άλλων.


Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή καταλογίζοντας σημαντικά λάθη και παραλείψεις  που δυσχέραναν την καθημερινότητα του δημότη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia