Με πυξίδα την κοινωνική αλληλεγγύη ο γραμματέας του Ε.Ε.Σ Μιχάλης Μαγειρίας.

Αποφασισμένος να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στο φιλανθρωπικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι ο έγκριτος νομικός και προσφάτως νεοεκλεγείς στο Δ.Σ του μεγαλύτερου μη κυβερνητικού οργανισμού, κ.Μιχάλης Μαγειρίας. Με θέση ευθύνης (αναδείχτηκε γραμματέας του παραρτήματος Τρικάλων), το νέο μέλος του Ε.Ε.Σ βάζει στο επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη πού λόγω οικονομικής δυσχέρειας και του προσφυγικού είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο triklalafocus o κ. Μαγειρίας:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν στις εκλογές της 31 ης Μαρτίου 2019 του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για να συμμετέχω στο Δ.Σ. και ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.
Στις μέρες μας, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά και της κρίσης του προσφυγικού, είναι μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και συλλογική δράση και ελπίζω να συνδράμω και εγώ από τη θέση του Γραμματέα, με αίσθημα ευθύνης και εντιμότητα, πάντοτε μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά με τους εθελοντές και τις εθελόντριες, στο φιλανθρωπικό έργο του Τμήματος Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia