Με σχέδιο και όραμα για τα Τρίκαλα η υποψηφιότητα του πολιτικού μηχανικού Κωνσταντίνου Τζίκα.

Δυο λόγια για τον δυναμικό υποψήφιο που καλείται να αξιοποιήσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα το 1974, με καταγωγή από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο. Αποφοίτησα από το Πολυκλαδικό Λύκειο Τρικάλων. Eίμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν με μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Έργων του Kingston University. Eργάστηκα ως εργοταξιάρχης μηχανικός στην κατασκευή δημόσιων έργων και στον έλεγχο αναπτυξιακών προγραμμάτων ως στέλεχος της Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης του
Υπουργείου Οικονομίας. Από το 2008 διατηρώ τεχνικό γραφείο στην πόλη μας ασχολούμενος με τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων στην Αθήνα και τα Τρίκαλα.Έχω αναπτύξει δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), είμαι μέλος του πίνακα Πραγματογνωμόνων και του μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών. Συμμετείχα στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το 2016 με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών.Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.
Κατέρχομαι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου, με την πεποίθηση ότι το μέλλον του τόπου μας είναι η συνισταμένη της προσπάθειας του καθένα μας ξεχωριστά.

Κωνσταντίνος Τζίκας
Πολιτικός Μηχανικός, MSc
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων
Με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia