Με τον Γιώργο Μητσιούλη ο “πρίγκιπας” των ταξιτζήδων!

Ο Χρήστος, ένας δραστήριος νέος άνθρωπος με μεγάλες αντοχές στον αγώνα της ζωής έρχεται τώρα δυναμικά και αποφασιστικά να συμπορευτεί με τον καλό του φίλο Γιώργο Mητσιούλη στη μάχη των εκλογών! Ο γνωστός και ως… “πρίγκηπας” των ταξιτζήδων, ξανά στις εκλογές για μια καλύτερη πόλη! Ένας αγωνιστής της καθημερινότητας που επιθυμεί να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στο χτίσιμο της πόλης που ονειρευόμαστε! Ο Χρήστος που τιμήθηκε με μεγάλα βραβεία συνοδεύων ως vip σε συνοδείες μεγάλων προσώπων όπως και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με μεγάλα ονόματα!!!!!

Ο Χρήστος στο πλευρό του Γιώργου Μητσιούλη, ένας συνδικαλιστής της ΝΔ και τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος λέει ότι ο κόσμος θα μας επιλέξει γιατί στην ζωή μας μάθαμε να είμαστε ειλικρινείς και αληθινοί και ευχαριστεί τον κόσμο που τον βλέπει στον δρόμο που κυκλοφορεί με το Α 58 και φωνάζουν πρίγκηπα μαζί σου θα σε στηρίξουμε δίπλα σου!!!! Ο Χρήστος εργάζεται στο τιμόνι ως επιχειρηματίας ταξί δηλαδή απλός άνθρωπος που θέλει το καλύτερο για την πόλη που μεγάλωσε και θέλει να δώσει την ζωή του!!!!

Ο Χρήστος είχε πολλά αξιώματα, διετέλεσε αντιπρόεδρος σωματείου εργατικού κέντρου νόμου Τρικάλων υπήρξε μέλος της ΔΑΚΕ στα Τρίκαλα και υποψήφιος στις εκλογές του ταξί!!!! Ένας άνθρωπος εργατικός που θέλει να τον εμπιστευτείτε για μια καλύτερη πόλη ένας αγωνιστής που ποτέ δεν το βάζει κάτω ένας χαμογελαστός και αισιόδοξος άνθρωπος ο πρίγκηπας των ταξιτζήδων που σκοπός του (εφόσον εκλεγεί) να κάνει ότι το καλύτερο για τους Τρικαλινούς! … ‘Το αξίζει”... διότι όπως λέει και ο ίδιος” αυτό που κάνεις πρέπει να το αγαπάς..” έρχεται το …τσουνάμι Μίνιας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia