Με τον Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκαν τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Τρικάλων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ συνάντησαν τα Μελη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του Τουριστικού Κλάδου. Παρουσιάστηκε στον Αντιπεριφερειάρχη η Τρέχουσα κατάσταση της Φετινής Τουριστικής Χρονιάς με τα ήδη υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τόσο στην περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Ορεινού Όγκου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα υφιστάμενα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την επίβλεψη του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Έργα όπως το οδικό κύκλωμα Μετεώρων, η ολοκλήρωση του σύγχρονου δρόμου Τρίκαλα-Πύλη και άλλα αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ευχαριστεί τον Αντιπεριφεριάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την τόσο σημαντική συνάντηση και την στήριξή του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΦΑΜΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΚΟΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia