Μια “κωμόπολη” στο επινίκιο γλέντι του Κώστα Μαράβα! (πάνω απο 10.000 σουβλάκια) φωτ. & video

Πρωτόγνωρη λαοσύναξη χθες το βράδυ στην πλατεία της Πύλης από χιλιάδες κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επανεκλεγέντος Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για να γιορτάσουν την δεύτερη κατά σειρά αυτοδυναμία που πέτυχε ο συνδυασμός ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ με 52%

Το γνώριμο εορταστικό θέαμα με κλαρίνα, σουβλάκια, λουκάνικα, κρασί και χορό εντυπωσίασε τον κόσμο που “βούλιαξε” την πλατεία!

Πριν την έναρξη της μουσικοχορευτικής βραδιάς (με την τσίκνα από τα ψητά να σπάνε μύτες…) ο Δήμαρχος Πύλης ευχαρίστησε από μικροφώνου τους δημότες που έδωσαν μαζικά παρών στο γλέντι και επανέλαβε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Δημοτών και το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για όλους!

Δεκάδες οι παρευρισκόμενοι που τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή για την αυτοδυναμία της 26ης Μαΐου. Διακρίναμε την νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλο Δήμητρα Νάτσινα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γεώργιο Τσίγκα, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη, το μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων Γιώργο Καπέλο, τον Απόστολο Κολίτσα, τον Πολιτευτή Κώστα Πατέρα, το μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ και δυνάμει υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο (γιατρό) Χρήστο Λιάπη, τον τέως Δήμαρχο Πύλης Μιχάλη Τσιούτσια και πολλούς ακόμα.

Η οικογένεια Καλαντζή με την τεράστια μουσική παράδοση βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia