Μιχάλης Λάππας: Υλοποιούμε τις Γιορτές της Γειτονιάς – Επόμενο βήμα η δημιουργία ψηφιακού πολιτιστικού χάρτη

Για τα άμεσα πλάνα του που στοχευουν στην ανάδειξη του πολιτισμικού χάρτη ολάκερου του Δήμου Τρικκαίων, μίλησε στο trikalafocus, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων Μιχάλης Λάππας. Αυτή την περίοδο τρέχει ο σχεδιασμός της δράσης «Γιορτές της Γειτονιάς», ενώ στα άμεσα πλάνα του βρίσκεται η δημιουργια μιας φιλόδοξης σκέψης που σχετίζεται με τη δημιουργία ψηφιακού πολιτιστικού χάρτη. Διαβάστε τη σύντομη, αλλά ουσιαστική τοποθέτηση του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Παπαστεργίου:

«Το επόμενο διάστημα θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε τις Γιορτές της Γειτονιάς, τόσο στον αστικό ιστό των Τρικάλων, όσο στην καλλικρατική περιφέρεια, όσο και στα 37 χωριά του Δήμου μας. Θα δούμε σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους τις ιδαιτερότητες κάθε κοινότητας, πότε εχουν πανηγύρι, τι πολιτιστικές δράσεις έχουν, τι συγκεκριμένα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής υπάρχουν, όλα αυτα να τα εντάξουμε σε ενα πλαίσιο ώστε μέσα στο καλοκαίρι να γινουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε καθε χωριό, να μη μείνει κανένα χωριό χωρίς να εχει την παρουσία του, την έμφαση του στον πολιτισμό.

Έχουμε ζητήσει από τους προέδρους να μας καταθέσουν υλικό που να αναφέρεται στην ιστορικότητα κάθε χωριού, ώστε να την περάσουμε και σε ψηφιακή μορφή για να έχουν δυνατότητα περιήγησης οι χρήστες του διαδικτύου. Μπροστά μας έχουμε εκδηλώσεις των Αποκριών και του Πάσχα και είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε την υλοποίηση τους» .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia