Μιχαλάκης: «Είμαστε μια γροθιά για να γίνει θεσμός ο αγώνας ΓΟΜΦΟΙ trail»

Στη διεγαγωγή του 1ου Ημιορεινού Ημιμαραθωνίου ΓΟΜΦΟΙ trail παραβρέθηκε την Κυριακή ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Γακόπουλο.

Ο κ. Μιχαλάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους διοργανωτές και τοπικά στελέχη του Δήμου Πύλης που αναγνωρίζουν το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει πολλούς δημότες, τονίζοντας πως θα ενισχύει πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την περιοχή τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια προχωράμε μπροστά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Πύλης και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει θεσμός, να διεξάγεται κάθε χρόνο. Με την μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών και των ανθρώπων του χωριού που αγαπάνε τον αθλητισμό, η αθλητική διοργάνωση θα αναδείξει την ιστορία του τόπου.

Εμείς είμαστε δίπλα τους με μια γροθιά ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός το αθλητικό δρώμενο και να αναδείξουμε τους αρχαίους Γόμφους και την ευρύτερη περιοχή και στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο πολιτισμό και αθλητισμό»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia