Μιχαλάκης και Παπακώστα στην έκθεση της Ουκρανής καθηγήτριας από το Χάρκοβο

Με την επίσκεψη του Χρήστου Μιχαλάκη και της Κατερίνας Παπακώστα τους οποίους συνόδευε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Τρικάλης, έπεσε χθές Δευτέρα, η αυλαία της Έκθεσης που διοργάνωσε η Δ.Π.Ε.Τρικάλων και φιλοξενήθηκε στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό (Μουσείο Τσιτσάνη).


Ο λόγος για την ξεχωριστή έκθεση κεντήματος και ζωγραφικής με έργα της Dr Julia Matveyeva, καθηγήτριας του Kharkiv National University και μαθητών Δημοτικών Σχολείων των Τρικάλων για την ειρήνη, με τίτλο: «για την Άνοιξη που έρχεται, την Ανάσταση …και την Ειρήνη».
Στέφθηκε με επιτυχία αφού η ανταπόκριση και η συμμετοχή μαθητών Δημοτικών Σχολείων του νομού μας, και όχι μόνο, ήταν εντυπωσιακή!
Μέσα από τα έργα της δημιουργού οι μαθητές εμπνεύστηκαν και απέδωσαν εικαστικά τα δικά τους μηνύματα για την ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!


Η Διεύθυνση Π.Ε.Τρικάλων απευθύνει ευχαριστίες καταρχάς στη Dr. Julia Matveyeva για την αγαστή συνεργασία, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, εκπαιδευτικούς και μαθητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και σε όλους όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση!
Με την ελπίδα και υπόσχεση συγχρόνως ότι οι δράσεις για έναν κόσμο ειρηνικό και ανθρώπινο θ’αποτελούν πάντα προτεραιότητα για τον χώρο της εκπαίδευσης!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia