Μιχαλάκης σε έκτακτο Σ.Ο.Π.Π: «Καθαρίζουμε όλους τους δασικούς δρόμους για τους κινδύνους από πυρκαγιά»

Σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για το σχεδιασμό και τις δράσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αντιμετώπιση των κινδύνων από τις δασικές πυρκαγιές, κατά την αντιπυρική περίοδο 2021.

Στη σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρεία του Χρήστου Μιχαλάκη, οι Δασάρχες Τρικάλων και Καλαμπάκας παρουσίασαν τα έργα και τις δράσεις που έγιναν για τον καθαρισμό των δασών αρμοδιότητας τους ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ Μιχαλάκης από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με τους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητες, σε συνεργασία με τις Δασικές Υπηρεσίες, για τον καθαρισμό όλων των δασικών δρόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Επίσης, έδωσε έμφαση στην απαγόρευση κυκλοφορίας των εκδρομέων όταν βρίσκεται η Π.Ε. σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς και ζήτησε από τη Διεύθυνση Δασών, με τα Δασαρχεία Τρικάλων και Καλαμπάκας, σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Τρικάλων να εντοπίσουν τα επικίνδυνα σημεία, έτσι ώστε προληπτικά να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia