Μοναχικό λύκο να τρέφεται κατέγραψε κάμερα στην Ελάτη

Συνεχίζει να αποτυπώνει μοναδικές στιγμές από την πανίδα του ορεινού όγκου της Πύλης, η αυτόνομη κάμερα της ομάδας παρατήρησης της άγριας ζωής στην Ελάτη.

Αυτή τη φορά κατέγραψε ένα λύκο να τρέφεται σε κοντινή απόσταση και οι εικόνες με πρωταγωνιστή το αγέρωχο ζώο είναι μοναδικές. Δείτε την ανάρτηση που έκαναν οι διαχειριστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

…και είναι κι εκείνες οι στιγμές που νοιώθεις δέος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης….βλέποντας έναν Λύκο να γευματίζει και πόσο μάλλον όλο αυτό η τεχνολογία να στο φέρνει Ζωντανά στο σαλόνι του σπιτιού σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να νοιώσεις εκείνο το παράξενο ρίγος στον σβέρκο σου, θυμίζοντάς σου το πόσο μικροί είμαστε.. μα συνάμα και πόσο ευλογημένοι.

Και όλα αυτά, όχι κάπου σε κάποια μακρινή χώρα σε ένα χαώδες βουνό, αλλά στον Κόζιακα, στην Ελάτη, μια ανάσα από τα Τρίκαλα. Θα ήταν εγωιστικό λοιπόν, να μην μοιραζόμασταν τις εικόνες αυτές μαζί σας…κι ακόμα και αν δεν ενδιαφέρουν κάποιον, θεωρούμε ότι παραμένει κάτι μοναδικό… Pindus Wildlife Cameras – Κάμερες Άγριας Ζωής Πίνδου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia