Μοτοσυκλετιστές με μεγάλη καρδιά ενισχύουν παιδιά με αναπηρίες. (φωτ.&video)

Μέσα σε ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πύλης η λιτή εκδήλωση για τη διάθεση του ποσού των 5.826,16 Ευρώ στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΕΛΠΙΔΑ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ατόμων Με Αναπηρίες Ν.Τρικάλων.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι από το 3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ στην Ελάτη με τη συμμετοχή 1.500 και πλέον ατόμων. Η εκδήλωση πραγατοποιήθηκε στο χώρο του Προφήτη Ηλία και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης της Περιφέρειας Θεσσαλίας της Κοινότητας Ελάτης και του συλλόγου επαγγελματιών ορεινού όγκου Ν.Τρικάλων ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της ζεστής εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος ΟΚΠΑΔ Πύλης Μαρίνα Πανάγου, η οποία κάλεσε του παρευρισκόμενους πριν τη συνέχιση της διαδικασίας, να παρακολουθήσουν ένα μικρό βίντεο με τις ομορφιές του Δήμου Πύλης.

Την παράδοση της επιταγής έκανε σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Θεμιστοκλής Μουντζούρης. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ατόμων Με Αναπηρίες Ν.Τρικάλων, κ.Ριζος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, ευχαρίστησαν από καρδιάς τους Μοτοσυκλετιστές που με αυτήν τους την πράξη στέλνουν μήνυμα ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι Μοτοσυκλετιστών Λεσχών: Γιώργος Ηλίου απο ΑΧΛΕΜΟ (Αχαία), θεμιστοκλής Μουντζούρης από AFRICA TWIN Club ΕΛΛΑΣ, Παναγιώτης Καράμπελας απο ΛΕΜΟΤ ΑΘΗΝΑ, Ζαμπραΐλας Κώστας απο ΜΟΛΕΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και Ευθύμιος Γαζέτας από MAST τρικαλων.

Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι Κώστας Δούλαλας και Σωτήρης Αγγέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαγεωργίου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελάτης Κώστας Μπρίζης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia