Μουσική και αλληλεγγύη κατά των ναρκωτικών στα Τρίκαλα

Με μουσική και αλληλεγγύη, το μήνυμα από τα Τρίκαλα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών. Η «Μουσική βραδιά στους ρυθμούς του ΣΥΝ και του ΚΑΙ» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου 2022 στη κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, με την οργάνωση, παρουσία και συνεργασία των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που λειτουργούν στα Τρίκαλα και εποπτεύονται από τον Δήμο Τρικκαίων ή κρατικούς φορείς: ο Συμβουλευτικός  Σταθμός ΚΕΘΕΑ Έξοδος Τρικάλων, η Μονάδα Θεραπείας της Εξάρτησης Γ.Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ), το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων – (ΟΚΑΝΑ), το Κέντρο Κοινότητας, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Τρικάλων, οι Κοινωνικές Δομές Δήμου Τρικκαίων (Κοινωνικό Εστιατόριο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, Κοινωνικό Φαρμακείο), η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων έδωσαν το «παρών».

Κυρίως, έστειλαν το μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, μαζί με τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.


Η κάθε δομή διατηρούσε περίπτερο με ενημερωτικό υλικό που μοιραζόταν στους πολίτες, ενώ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, έδωσε έμφαση στη συνεργασία όλων και στην ανάγκη πρόσθετης ευαισθητοποίησης για τα ναρκωτικά.

Παραβρέθηκε, επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΔΑ Τρικάλων, αστυνομικός διευθυντής κ.  Δημήτρης Μήτραινας. Το συγκρότημα αποτελούνταν από τους Μαρία Μπαλατσούκα, Ερνέστο Λούκα και Δημήτρη Λατσάρα και με τις νότες του χάρισε σε όλους/ες μια υπέροχη μουσική βραδιά. 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia