Μπήκε στο νέο του σπίτι το ΕΚΑΒ Τρικάλων (Βίντεο)

Σε ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΕΚΑΒ Τρικάλων στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των ΕΚΑΒιτών που τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από τον Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γρηγορίου, καθώς το παλιό ξύλινο σπιτάκι κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης του Νοσοκομείου δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του τοπικού Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Η σημερινή μέρα θεωρείται ορόσημο αφου τελέστηκαν τα εγκαίνια από τους σεβαστούς πατέρες Εφραίμ Γιαννακό και Αναστάσιο Γκαβοτζήμα και ακολούθησε η πάραδοση των νέων γραφείων που βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παλιά πτέρυγα του ΓΝΤ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής του ΓΝΤ Κώστας Γρηγορίου, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ελλάδας Νίκος Παπαευσταθίου, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Διευθυνής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωσταντίνος Σταμνάς, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Πύλης και αντιδήμαρχος της περιοχής Χαρά Καλιώρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την οικογενειακή ατμόσφαιρα:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia