Μπασινάς, Κυργιάκος και Βακουφτσής συμμετείχαν στον αγώνα ποδοσφαίρου αλληλεγγύης και αγάπης στο Φλαμούλι (Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Απριλίου στο γήπεδο του Φλαμουλίου, ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και αντίστοιχης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων – Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.


Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης με στόχο την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, στις οποίες και θα μοιραστεί το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε.

Στο κάλεσμα των διοργανωτών ανταποκρίθηκαν ποδοσφαίριστες που εχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης Άγγελος Μπασινάς και οι συντοπίτες Σωτήρης Κυργιάκος και Γιώργος Βακουφτσής, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό από την Περιφρειακή Ενότητα Τρικάλων και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ.Τ. πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Καρανάσιο για τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποίησαν ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Στη γιορτινή αυτή περίοδο Π.Ε. Τρικάλων και Αστυνομικοί Υπάλληλοι, έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας δίνοντας αυτό τον συμβολικό αγώνα, ώστε να μπορέσουν συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τις οικογένειές τους, όπως αξίζει σε όλους.

Οι διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου ευχαριστούν τον Τρικαλινό γιατρό Ηλία Καραμαγκιόλα, που παρείχε υγειονομική κάλυψη στην ξεχωριστή αναμέτρηση. Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από το γήπεδο Φλαμουλίου:

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia