Μπιχταίοι: Οι «μαέστροι» του καρπουζιού γλυκαίνουν τους Τρικαλινούς

Ανάρπαστα γίνονται και αυτό το καλοκαίρι τα ζουμερά καρπούζια των καλλιεργητών Μπίχτα που συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση 90 χρόνων. Οι ειδικοί του απόλυτου καλοκαιρινού φρούτου ( Γιώργος & Λάκης) δροσίζουν τους πελάτες τους με πρώτης ποιότητας καρπούζια που κόβονται ώριμα από το μποστάνι 30 στρεμμάτων στις Καρυές, όπου σύμφωνα με την παράδοση υπήρχαν οι μπαξέδες του Βέλη Πασά, γιου του Αλή Πασά.

Ο Λάκης μας υποδέχτηκε με χαμόγελο και απάντησε σε όλες τι απορίες μας για τα μυστικά του καλού καρπουζιού. «Για μας, πρώτιστη σημασία έχει να απολαύσουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλοι το καρπούζι μας, γι’ αυτό και το διαθέτουμε σε τιμές που σέβονται την τσέπη».

Θα τους βρείτε στο υπαίθριο μαγαζάκι, στο δρόμο προς Καρυές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia