Μπροστάρης στην «προσφορά ζωής» ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού (εικόνες)

Σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 09:00 έως τις 13:00 στο Κέντρο Υγείας Πύλης, πραγματοποιήθηκε η «24η Εθελοντική Αιμοδοσία» του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού πιστός πάντα στις αρχές του και διεπόμενος από αγάπη για τον συνάνθρωπο κι από υψηλό αίσθημα προσφοράς, συνεχίζει ακατάπαυστα το πολυετές κι αξιόλογο έργο του στον χώρο της αιμοδοσίας, καθώς η προσφορά αίματος πέραν του ότι αποτελεί μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας σώζει ζωές.


Για άλλη μια φορά ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των μελών και των φίλων του Συλλόγου στο κάλεσμα του για προσφορά αίματος. Η προσπάθεια του Ε.Μ.Σ Ροπωτού για την συγκέντρωση αίματος, σε μια εποχή όπου η έλλειψη του είναι αισθητή, είναι άξια επαίνων κι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, η οποία μετά χαράς ανταποκρίνεται κάθε φορά στο κάλεσμά του και αποτελεί θερμή υποστηρίκτρια του έργου του, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το όραμα του για κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση της αιμοδοσίας. Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πύλης για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η αιμοδοσία.
Στην σημερινή αιμοδοσία μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος Υγείας κα. Χαρά Καλλιώρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τσιούτσιας Χρυσοβαλάντης, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κα. Οικονόμου Λαμπρινή κι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την «24η Εθελοντική Αιμοδοσία» του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia