Νέα Σελίδα, Νέα Εποχή για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σηματοδοτεί έτσι κι αλλιώς μια Νέα Εποχή.
Μια νέα Σελίδα που ανοίγει και ξεκινάει με το μήνυμα των 270.000 πολιτών της πρώτης Κυριακής και των 206.000 του Β΄ Γύρου των εκλογών , μελών και φίλων της παράταξης που έδωσαν το βροντερό παρόν για ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.
Θερμά συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο μας για την θριαμβευτική του εκλογή , αλλά και σε όλους τους υποψηφίους μας, γιατί τόσο ο καθένας, όσο και όλοι μαζί, εναπόθεσαν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια χρόνων, ώστε να δοθεί η μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.
Από την επόμενη μέρα, όπως είπε και ο νέος πρόεδρος μας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που με ένα τέτοιο αποτέλεσμα έδωσε την εκκίνηση για την Νέα Εποχή.
Όλοι μαζί με πίστη στις Ιδέες και στις Αρχές μας, με σεβασμό στην Ιστορία μας θα δώσουμε την μάχη για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών ώστε να επανέλθει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη στο προσκήνιο, ως Πρωταγωνιστής προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Κίνημα Αλλαγής – Ν.Ε. Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia